Warning : Declaration of Jetpack_IXR_Client::query() should be compatible with IXR_Client::query(...$args) in /var/www/vibsgastro.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.jetpack-ixr-client.php on line 30
Warning : Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vibsgastro.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.jetpack-ixr-client.php:0) in /var/www/vibsgastro.dk/public_html/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673
{"id":468,"date":"2022-01-01T18:02:45","date_gmt":"2022-01-01T18:02:45","guid":{"rendered":"http:\/\/vibsgastro.dk\/?page_id=468"},"modified":"2024-07-11T09:04:09","modified_gmt":"2024-07-11T09:04:09","slug":"festmenuer-2","status":"publish","type":"page","link":"http:\/\/vibsgastro.dk\/festmenuer-2","title":{"rendered":"Festmenuer"},"content":{"rendered":"\nJeg tilbyder forskellige former for festmenuer. Buffet, tapas, den \u00f8konomiske reception mm. Se herunder hvordan de forskellige menuer fx kan se ud. Ring gerne ved foresp\u00f8rgsler p\u00e5 sammens\u00e6tninger, retter, allergener eller andet.<\/em><\/p>\n\n\n\n<\/p>\n\n\n\n
<\/figure>\n
BUFFET 1<\/p>\n\n\n\n
FORRET<\/p>\n\n\n\n
Ovnbagt laks, asparges, salat, citrusmarinerede rejer, urtedressing og hjemmebagt br\u00f8d.<\/p>\n\n\n\n
HOVEDRET<\/p>\n\n\n\n
Honningmarineret skinkesteg (langtidsstegt) Sm\u00e5 sm\u00f8rristede kartofler 2 salater efter \u00e5rstiden<\/p>\n\n\n\n
Pris pr. person 160,- *Mindst 10 kuverter<\/p>\n\n\n\n
<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
<\/figure>\n
BUFFET 2<\/p>\n\n\n\n
FORRET<\/p>\n\n\n\n
Rimmet laks m. \u00e6rtehummus og \u00e6rteskud. R\u00f8get okseculotte med karljohan-mayo. Hjemmebagt br\u00f8d og dressing.<\/p>\n\n\n\n
HOVEDRET<\/p>\n\n\n\n
Kalkunroulade med souffletfars Helsteg oksefilet Sm\u00e5 sm\u00f8rristede kartofler med urtedrys Kartoffelt\u00e6rte med timian Blomk\u00e5lssalat med pesto og saltmandler Dampet spidssk\u00e5lssalat med \u00e6bler og dild Salat med Hvedekerner og grillet gr\u00f8nt Sauce til k\u00f8det Pris pr. kuvert 240,- *Mindst 15 kuverter<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
<\/figure>\n
BUFFET 3<\/p>\n\n\n\n
FORRET<\/p>\n\n\n\n
Peberr\u00f8get laks med wasabimayo Orientalsk kylling med dukkah og appelsin dehydrerede guler\u00f8dder Hjemmebagt br\u00f8d og dressing<\/p>\n\n\n\n
HOVEDRET<\/p>\n\n\n\n
Helsteg oksefilet Marineret skinkesteg Medaljon af svinem\u00f8rbrad i svampecreme 1\/2 bagekartoffel med r\u00f8gsmag (rygeostecreme) Sm\u00e5 sm\u00f8rristede kartofler med urtedrys Kold ratatouillesalat med grillet squash, aubergine, peber og l\u00f8g Salat af pestobagte r\u00f8dbeder og l\u00f8g Dildsyltet spidsk\u00e5l med \u00e6bler og citron 2 x sauce<\/p>\n\n\n\n
DESSERT<\/p>\n\n\n\n
Pannacotta med passionssauce<\/p>\n\n\n\n
Pris pr. kuvert 295,- *Mindst 20 kuverter<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
<\/figure>\n
BUFFET 4<\/p>\n\n\n\n
FORRET<\/p>\n\n\n\n
Laksetatar med dildolie og safransyltede perlel\u00f8g Rejer med purl\u00f8gscreme og plukket salat 2 slags italienske p\u00f8lser p\u00e5 grillet gr\u00f8nt, med h\u00f8vlet parmesan<\/p>\n\n\n\n
HOVEDRET<\/p>\n\n\n\n
Langtidsstegt lammek\u00f8lle med hvidl\u00f8g og persille Helstegt kalvefilet BBQmarineret vildsvinek\u00f8lle Sm\u00e5 sm\u00f8rristede kartofler Kartoffelt\u00e6rte med timian og l\u00f8g \u00c5rstidens gr\u00f8ntsager, serveret som varmt tilbeh\u00f8r Tomatsalat med r\u00f8gede paprikaristede kik\u00e6rter og gr\u00e6sk feta Salat af ristede peberfrugter, squash, auberginer og gr\u00f8nne linser Sp\u00e6de salater med friske krydderurter, revet citronskal og syltet l\u00f8g 2 x sauce + hjemmebagt br\u00f8d<\/p>\n\n\n\n
DESSERT<\/p>\n\n\n\n
Hjemmelavet brownie med tr\u00f8ffelcreme Lille citronfromage med b\u00e6r<\/p>\n\n\n\n
Pris pr. kuvert 375,- *Mindst 20 kuverter<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
<\/figure>\n
RECEPTIONS MENU -Den \u00f8konomiske<\/p>\n\n\n\n
R\u00f8get dyrek\u00f8lle og tr\u00f8ffel-svampe mayo Tatar af r\u00f8get laks p\u00e5 ristet hjemmebagt rugbr\u00f8d og citronperler Rejemouse i sm\u00e5 butterdejssk\u00e5le (2 pr. Pers.) Wraps med grillede auberginer, peber, ristet seranoskinke og humus Sm\u00e5 sm\u00f8rristede kartofler p\u00e5 spyd med chilimayo Mini frikadeller med tzatziki Marinerede kyllingespyd Kyllinge terrinen med pistacien\u00f8dder og peberfrugtcreme Bruchetta: -Chorizo pyntet m. \u00e6rteskud og balsamico-glace -Bresaula, smei-dried cherrytomater, h\u00f8vlet parmesan -Fetacreme og honning\/balsamico bagte cherrytomater Vesterhavsost med kumquat kompot Brownie med tr\u00f8ffelcreme Sm\u00e5 panne cotta m\/ rababersirup<\/p>\n\n\n\n
Pris pr. stk. 20,-<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
TAPAS<\/h2>\n\n\n\nHer er et udvalg af tapas. Alle sm\u00e5 retter er pyntet flot. Prisen er ca 30-35 kr. pr. stk., endelig pris afh\u00e6nger af sammens\u00e6tningen- ring for tilbud.<\/em><\/p>\n\n\n\n <\/figure>\n
V\u00c6LG MELLEM<\/p>\n\n\n\n
Skovbund (rygeostecreme d\u00e6kket m. dukkah-rugbr\u00f8dsdrys) med sm\u00e5 sp\u00e6de gr\u00f8ntsager spiselige blomster og urter<\/p>\n\n\n\n
Rimmet laks p\u00e5 marineret grillet fennikel med skovsyrer og gr\u00f8n urtecreme<\/p>\n\n\n\n
Bagt laks med wasabimayo, pyntet med spiselige blomster<\/p>\n\n\n\n
Rispapirruller med urter og krebsehaler Rispapirruller med avocado, urter og b\u00f8nner<\/p>\n\n\n\n
Tigerrejer med avocadocreme<\/p>\n\n\n\n
Sm\u00e5 rejecocktails med dild, citron, gr\u00f8nne asparges og klassisk dressing<\/p>\n\n\n\n
Serranoskinke sv\u00f8bt om rugbr\u00f8dsbj\u00e6lke med \u00e6rtehumus<\/p>\n\n\n\n
Wraps med humus, ristet serrano og grillet gr\u00f8nt<\/p>\n\n\n\n
Bresaola p\u00e5 grillet asparges med pesto og h\u00f8vlet parmesan<\/p>\n\n\n\n
R\u00f8get dyrek\u00f8lle p\u00e5 bagt r\u00f8dl\u00f8g med karljohan-mayo<\/p>\n\n\n\n
R\u00f8get m\u00f8rbrad med peberrodscreme og bagte syrlige r\u00f8dbeder<\/p>\n\n\n\n
Skiver af oksefilet med estragonmayo og grillet l\u00f8g<\/p>\n\n\n\n
Cec\u00e6rsalat med kylling, romainsalat, oliven, br\u00f8dcroutons<\/p>\n\n\n\n
Thai beef salat- strimlet rosastegt oksefilet p\u00e5 marinerede b\u00f8nner, sukker\u00e6rter, aspargesbroccoli, for\u00e5rsl\u00f8g, chili sweet drups, salat<\/p>\n\n\n\n
Sm\u00e5 lune svampepakker med spidsk\u00e5l, kartofler og tr\u00f8ffeolie<\/p>\n\n\n\n
Lune t\u00e6rter med enten broccoli og bacon eller tomat, timian og hytteost<\/p>\n\n\n\n
Sm\u00e5 lune urtefrikadeller med tzaziki<\/p>\n\n\n\n
Udvalg af hjemmebagt surdejsbr\u00f8d og sm\u00f8r (20,-)<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
<\/figure>\n
TIL DEN S\u00d8DE AFSLUTNING<\/p>\n\n\n\n
Pannacotta med passionsfrugtsirup eller anden foretrukne smag<\/p>\n\n\n\n
Lille brownie med b\u00e6r<\/p>\n\n\n\n
Fransk chokoladekage med b\u00e6r<\/p>\n\n\n\n
\u00c6blemandel cocotte med marcipan<\/p>\n\n\n\n
Mazarint\u00e6rte med vaniljecreme og b\u00e6r<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
V\u00c6LG-SELV FROKOSTRETTER<\/h2>\n\n\n\n Du kan selv sammens\u00e6tte din selskabsfrokost ud fra nedenst\u00e5ende retter. V\u00e6lg lige dem du \u00f8nsker- ring ved foresp\u00f8rgsel p\u00e5 andet.<\/em><\/p>\n\n\n\n <\/figure>\n
Kolde anretninger Pris: 25,-<\/strong><\/p>\n\n\n\nHvide sild m\/ hjemmelavet karrysalat, l\u00f8g<\/p>\n\n\n\n
\u00bd \u00e6g m\/ rejer og mayonnaise<\/p>\n\n\n\n
Tunmousse m\/ rejer og salat<\/p>\n\n\n\n
Pandestegte fiskefileter m\/ hjemmelavet remoulade og citron<\/p>\n\n\n\n
Dampet laksesalat m\/ julienneurter og cremefraiche dressing<\/p>\n\n\n\n
H\u00f8nsesalat m\/ spr\u00f8d bacon og asparges<\/p>\n\n\n\n
Romainsalat m\/ kylling, bacon, \u00e6g, croutons, oliven og hvidl\u00f8gsmayo<\/p>\n\n\n\n
Thaibeefsalat m\/ rosastegt oksefilet, salater og thai-dressing<\/p>\n\n\n\n
Roastbeef M\/ peberrod, ristede l\u00f8g og hjemmelavet remoulade<\/p>\n\n\n\n
Porchetta m\/ rosmarin, hvidl\u00f8g, persille ( italiensk rullesteg) <\/p>\n\n\n\n
Lune retter 28,-<\/strong><\/p>\n\n\n\nLeverpostej m\/ bacon, svampe og hjemmesyltede r\u00f8dbeder<\/p>\n\n\n\n
Sm\u00e5 frikadeller<\/p>\n\n\n\n
BBQ marinerede kyllingespyd ( 50 g pr stk.levere 1\u00bd pr pers)<\/p>\n\n\n\n
Tarteletter m\/ h\u00f8ns i asparges (1 stk for 2 stk. 35,-) <\/p>\n\n\n\n
Chickenwings ( smokyBBQ)<\/p>\n\n\n\n
\u00d8lbraiseret nakkefilet (35,-)<\/p>\n\n\n\n
R\u00f8dvinsbraiseret oksetykkam (35,-)<\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
<\/figure>\n
Salater 18,-<\/strong><\/p>\n\n\n\nPastasalat med grillet gr\u00f8nt<\/p>\n\n\n\n
Perlebygsalat med tomatpesto og grillet peber og squash<\/p>\n\n\n\n
R\u00f8dbedetzaziki med soyabagte mandler<\/p>\n\n\n\n
Sm\u00e5 spr\u00f8de salater med krydderurter, sm\u00e5 mozzarellakugler og tomater<\/p>\n\n\n\n
Tomatsalat med l\u00f8g, oliven, feta og paprikaristede kik\u00e6rter<\/p>\n\n\n\n
Salat af dampet spidsk\u00e5l med radiser, spinat, \u00e6rter og for\u00e5rsl\u00f8g<\/p>\n\n\n\n
Coleslaw i sur-s\u00f8d dressing <\/p>\n\n\n\n
Kartofler 16,-<\/strong><\/p>\n\n\n\nKold kartoffelsalat i cremefraichedressing med radiser og purl\u00f8g<\/p>\n\n\n\n
Kold kartoffelsalat i olie-eddikedressing med kapers og krydderurter<\/p>\n\n\n\n
Varm: \u00bd bagekartoffel<\/p>\n\n\n\n
Varm: Sm\u00e5 stegte kartofler<\/p>\n\n\n\n
Varm: Fl\u00f8dekartofler (25,-)<\/strong><\/p>\n\n\n\nVarm: Gr\u00e6ske kartofler – stegte kartoffelb\u00e5de <\/p>\n\n\n\n
Hjemmebagt surdejsbr\u00f8d og sm\u00f8r : 20,-<\/strong><\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Jeg tilbyder forskellige former for festmenuer. Buffet, tapas, den \u00f8konomiske reception mm. Se herunder hvordan de forskellige menuer fx kan se ud. Ring gerne ved foresp\u00f8rgsler p\u00e5 sammens\u00e6tninger, retter, allergener eller andet. BUFFET 1 FORRET Ovnbagt laks, asparges, salat, citrusmarinerede rejer, urtedressing og hjemmebagt br\u00f8d. HOVEDRET Honningmarineret skinkesteg (langtidsstegt)Sm\u00e5 sm\u00f8rristede kartofler2 salater efter \u00e5rstiden Pris … <\/p>\n
Read More “Festmenuer”<\/span><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":[],"_links":{"self":[{"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/468"}],"collection":[{"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=468"}],"version-history":[{"count":14,"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/468\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":655,"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/468\/revisions\/655"}],"wp:attachment":[{"href":"http:\/\/vibsgastro.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=468"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}