Festmenuer

Jeg tilbyder forskellige former for festmenuer. Buffet, tapas, den økonomiske reception mm. Se herunder hvordan de forskellige menuer fx kan se ud. Ring gerne ved forespørgsler på sammensætninger, retter, allergener eller andet.

BUFFET 1

FORRET

Ovnbagt laks, asparges, salat, citrusmarinerede rejer, urtedressing og hjemmebagt brød.

HOVEDRET

Honningmarineret skinkesteg (langtidsstegt)
Små smørristede kartofler
2 salater efter årstiden

Pris pr. person 160,-
*Mindst 10 kuverter

BUFFET 2

FORRET

Rimmet laks m. ærtehummus og ærteskud.
Røget okseculotte med karljohan-mayo.
Hjemmebagt brød og dressing.

HOVEDRET

Kalkunroulade med souffletfars
Helsteg oksefilet
Små smørristede kartofler med urtedrys
Kartoffeltærte med timian
Blomkålssalat med pesto og saltmandler
Dampet spidsskålssalat med æbler og dild
Salat med Hvedekerner og grillet grønt
Sauce til kødet

Pris pr. kuvert 240,-
*Mindst 15 kuverter

BUFFET 3

FORRET

Peberrøget laks med wasabimayo
Orientalsk kylling med dukkah og appelsin dehydrerede gulerødder
Hjemmebagt brød og dressing

HOVEDRET

Helsteg oksefilet
Marineret skinkesteg
Medaljon af svinemørbrad i svampecreme
1/2 bagekartoffel med røgsmag (rygeostecreme)
Små smørristede kartofler med urtedrys
Kold ratatouillesalat med grillet squash, aubergine, peber og løg
Salat af pestobagte rødbeder og løg
Dildsyltet spidskål med æbler og citron
2 x sauce

DESSERT

Pannacotta med passionssauce

Pris pr. kuvert 295,-
*Mindst 20 kuverter

BUFFET 4

FORRET

Laksetatar med dildolie og safransyltede perleløg
Rejer med purløgscreme og plukket salat
2 slags italienske pølser på grillet grønt, med høvlet parmesan

HOVEDRET

Langtidsstegt lammekølle med hvidløg og persille
Helstegt kalvefilet
BBQmarineret vildsvinekølle
Små smørristede kartofler
Kartoffeltærte med timian og løg
Årstidens grøntsager, serveret som varmt tilbehør
Tomatsalat med røgede paprikaristede kikærter og græsk feta
Salat af ristede peberfrugter, squash, auberginer og grønne linser
Spæde salater med friske krydderurter, revet citronskal og syltet løg
2 x sauce + hjemmebagt brød

DESSERT

Hjemmelavet brownie med trøffelcreme
Lille citronfromage med bær

Pris pr. kuvert 375,-
*Mindst 20 kuverter

RECEPTIONS MENU
-Den økonomiske

Røget dyrekølle og trøffel-svampe mayo
Tatar af røget laks på ristet hjemmebagt rugbrød og citronperler
Rejemouse i små butterdejsskåle (2 pr. Pers.)
Wraps med grillede auberginer, peber, ristet seranoskinke og humus
Små smørristede kartofler på spyd med chilimayo
Mini frikadeller med tzatziki
Marinerede kyllingespyd
Kyllinge terrinen med pistacienødder og peberfrugtcreme
Bruchetta:
-Chorizo pyntet m. ærteskud og balsamico-glace
-Bresaula, smei-dried cherrytomater, høvlet parmesan
-Fetacreme og honning/balsamico bagte cherrytomater
Vesterhavsost med kumquat kompot
Brownie med trøffelcreme
Små panne cotta m/ rababersirup

Pris pr. stk. 20,-

TAPAS

Her er et udvalg af tapas. Alle små retter er pyntet flot. Prisen er ca 30-35 kr. pr. stk., endelig pris afhænger af sammensætningen- ring for tilbud.

VÆLG MELLEM

Skovbund (rygeostecreme dækket m. dukkah-rugbrødsdrys) med små spæde grøntsager spiselige blomster og urter

Rimmet laks på marineret grillet fennikel med skovsyrer og grøn urtecreme

Bagt laks med wasabimayo, pyntet med spiselige blomster

Rispapirruller med urter og krebsehaler
Rispapirruller med avocado, urter og bønner

Tigerrejer med avocadocreme

Små rejecocktails med dild, citron, grønne asparges og klassisk dressing

Serranoskinke svøbt om rugbrødsbjælke med ærtehumus

Wraps med humus, ristet serrano og grillet grønt

Bresaola på grillet asparges med pesto og høvlet parmesan

Røget dyrekølle på bagt rødløg med karljohan-mayo

Røget mørbrad med peberrodscreme og bagte syrlige rødbeder

Skiver af oksefilet med estragonmayo og grillet løg

Cecærsalat med kylling, romainsalat, oliven, brødcroutons

Thai beef salat- strimlet rosastegt oksefilet på marinerede bønner, sukkerærter, aspargesbroccoli, forårsløg, chili sweet drups, salat

Små lune svampepakker med spidskål, kartofler og trøffeolie

Lune tærter med enten broccoli og bacon eller tomat, timian og hytteost

Små lune urtefrikadeller med tzaziki

Udvalg af hjemmebagt surdejsbrød og smør (20,-)

TIL DEN SØDE AFSLUTNING

Pannacotta med passionsfrugtsirup eller anden foretrukne smag

Lille brownie med bær

Fransk chokoladekage med bær

Æblemandel cocotte med marcipan

Mazarintærte med vaniljecreme og bær

VÆLG-SELV FROKOSTRETTER

Du kan selv sammensætte din selskabsfrokost ud fra nedenstående retter. Vælg lige dem du ønsker- ring ved forespørgsel på andet.

Kolde anretninger Pris: 25,-

Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat, løg

½ æg m/ rejer og mayonnaise

Tunmousse m/ rejer og salat

Pandestegte fiskefileter m/ hjemmelavet remoulade og citron

Dampet laksesalat m/ julienneurter og cremefraiche dressing

Hønsesalat m/ sprød bacon og asparges

Romainsalat m/ kylling, bacon, æg, croutons, oliven og hvidløgsmayo

Thaibeefsalat m/ rosastegt oksefilet, salater og thai-dressing

Roastbeef M/ peberrod, ristede løg og hjemmelavet remoulade

Porchetta m/ rosmarin, hvidløg, persille ( italiensk rullesteg)

Lune retter 28,-

Leverpostej m/ bacon, svampe og hjemmesyltede rødbeder

Små frikadeller

BBQ marinerede kyllingespyd ( 50 g pr stk.levere 1½ pr pers)

Tarteletter m/ høns i asparges (1 stk for 2 stk. 35,-)  

Chickenwings ( smokyBBQ)

Ølbraiseret nakkefilet (35,-)

Rødvinsbraiseret oksetykkam (35,-)

Salater 18,-

Pastasalat med grillet grønt

Perlebygsalat med tomatpesto og grillet peber og squash

Rødbedetzaziki med soyabagte mandler

Små sprøde salater med krydderurter, små mozzarellakugler og tomater

Tomatsalat med løg, oliven, feta og paprikaristede kikærter

Salat af dampet spidskål med radiser, spinat, ærter og forårsløg

Coleslaw i sur-sød dressing

Kartofler 16,-

Kold kartoffelsalat i cremefraichedressing med radiser og purløg

Kold kartoffelsalat i olie-eddikedressing med kapers og krydderurter

Varm: ½ bagekartoffel

Varm: Små stegte kartofler

Varm: Flødekartofler (25,-)

Varm: Græske kartofler – stegte kartoffelbåde  

Hjemmebagt surdejsbrød og smør : 20,-