Jeg tilbyder forskellige former for festmenuer. Buffet, tapas, den økonomiske reception mm. Se herunder hvordan de forskellige menuer fx kan se ud. Ring gerne ved forespørgsler på sammensætninger, retter, allergener eller andet.

BUFFET 1
FORRET
Terrin af årstidens fisk med spinat, citrusmarinerede rejer, urtedressing og hjemmebagt brød.
HOVEDRET
Honningmarineret skinkesteg (langtidsstegt)
Små smørristede kartofler
2 salater efter årstiden
Pris pr. person 150-
*Mindst 10 kuverter

BUFFET 2
FORRET
Rimmet laks m. ærtehummus og ærteskud.
Røget okseculotte med karljohan-mayo.
Hjemmebagt brød og dressing.
HOVEDRET
Kalkunroulade med souffletfars
Helsteg oksefilet
Små smørristede kartofler med urtedrys
Kartoffeltærte med timian
Blomkålssalat med pesto og saltmandler
Dampet spidsskålssalat med æbler og dild
Salat med perlebyg og grillet grønt
Sauce til kødet
Pris pr. kuvert 225,-
*Mindst 15 kuverter

BUFFET 3
FORRET
Peberrøget laks med wasabimayo
Orientalsk kylling med dukkah og appelsin dehydrerede gulerødder
Hjemmebagt brød og dressing
HOVEDRET
Helsteg oksefilet
Marineret skinkesteg
Medaljon af svinemørbrad i svampecreme
1/2 bagekartoffel med røgsmag (rygeostecreme)
Små smørristede kartofler med urtedrys
Kold ratatouillesalat med grillet squash, aubergine, peber og løg
Salat af pestobagte rødbeder og løg
Dildsyltet spidskål med æbler og citron
2 x sauce
DESSERT
Pannacotta med passionssauce
Pris pr. kuvert 270,-
*Mindst 20 kuverter

BUFFET 4
FORRET
Laksetatar med dildolie og safransyltede perleløg
Rejer med purløgscreme og plukket salat
2 slags italienske pølser på grillet grønt, med høvlet parmesan
HOVEDRET
Langtidsstegt lammekølle med hvidløg og persille
Helstegt kalvefilet
BBQmarineret vildsvinekølle
Små smørristede kartofler
Kartoffeltærte med timian og løg
Årstidens grøntsager, serveret som varmt tilbehør
Tomatsalat med røgede paprikaristede kikærter og græsk feta
Salat af ristede peberfrugter, squash, auberginer og grønne linser
Spæde salater med friske krydderurter, revet citronskal og syltet løg
2 x sauce + hjemmebagt brød
DESSERT
Hjemmelavet brownie med trøffelcreme
Lille citronfromage med bær
Pris pr. kuvert 360,-
*Mindst 20 kuverter

RECEPTIONS MENU
-Den økonomiske
Røget dyrekølle og trøffel-svampe mayo
Tatar af røget laks på ristet hjemmebagt rugbrød og citronperler
Rejemouse i små butterdejsskåle (2 pr. Pers.)
Wraps med grillede auberginer, peber, ristet seranoskinke og humus
Små smørristede kartofler på spyd med chilimayo
Mini frikadeller med tzatziki
Marinerede kyllingespyd
Kyllinge terrinen med pistacienødder og peberfrugtcreme
Bruchetta:
-Chorizo pyntet m. ærteskud og balsamico-glace
-Bresaula, smei-dried cherrytomater, høvlet parmesan
-Fetacreme og honning/balsamico bagte cherrytomater
Vesterhavsost med kumquat kompot
Brownie med trøffelcreme
Små panne cotta m/ rababersirup
Pris pr. stk. 20,-
TAPAS
Her er et udvalg af tapas. Alle små retter er pyntet flot. Prisen er ca 30-35 kr. pr. stk., endelig pris afhænger af sammensætningen- ring for tilbud.

VÆLG MELLEM
Skovbund (rygeostecreme dækket m. dukkah-rugbrødsdrys) med små spæde grøntsager spiselige blomster og urter
Rimmet laks på marineret grillet fennikel med skovsyrer og grøn urtecreme
Bagt laks med wasabimayo, pyntet med spiselige blomster
Rispapirruller med urter og krebsehaler
Rispapirruller med avocado, urter og bønner
Tigerrejer med avocadocreme
Små rejecocktails med dild, citron, grønne asparges og klassisk dressing
Serranoskinke svøbt om rugbrødsbjælke med ærtehumus
Wraps med humus, ristet serrano og grillet grønt
Bresaola på grillet asparges med pesto og høvlet parmesan
Røget dyrekølle på bagt rødløg med karljohan-mayo
Røget mørbrad med peberrodscreme og bagte syrlige rødbeder
Skiver af oksefilet med estragonmayo og grillet løg
Cecærsalat med kylling, romainsalat, oliven, brødcroutons
Thai beef salat- strimlet rosastegt oksefilet på marinerede bønner, sukkerærter, aspargesbroccoli, forårsløg, chili sweet drups, salat
Små lune svampepakker med spidskål, kartofler og trøffeolie
Lune tærter med enten broccoli og bacon eller tomat, timian og hytteost
Små lune urtefrikadeller med tzaziki
Udvalg af hjemmebagt surdejsbrød og smør

TIL DEN SØDE AFSLUTNING
Pannacotta med passionsfrugtsirup eller anden foretrukne smag
Lille brownie med bær
Fransk chokoladekage med bær
Æblemandel cocotte med marcipan
Mazarintærte med vaniljecreme og bær
VÆLG-SELV FROKOSTRETTER
Du kan selv sammensætte din selskabsfrokost ud fra nedenstående retter. Vælg lige dem du ønsker- ring ved forespørgsel på andet.

Kolde anretninger Pris: 22,-
Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat, løg
½ æg m/ rejer og mayonnaise
Tunmousse m/ rejer og salat
Pandestegte fiskefileter m/ hjemmelavet remoulade og citron
Dampet laksesalat m/ julienneurter og cremefraiche dressing
Hønsesalat m/ sprød bacon og asparges
Romainsalat m/ kylling, bacon, æg, croutons, oliven og hvidløgsmayo
Thaibeefsalat m/ rosastegt oksefilet, salater og thai-dressing
Roastbeef M/ peberrod, ristede løg og hjemmelavet remoulade
Porchetta m/ rosmarin, hvidløg, persille ( italiensk rullesteg)
Lune retter 28,-
Leverpostej m/ bacon, svampe og hjemmesyltede rødbeder
Små frikadeller
BBQ marinerede kyllingespyd ( 50 g pr stk.levere 1½ pr pers)
Tarteletter m/ høns i asparges (1 stk for 2 stk. 35,-)
Chickenwings ( smokyBBQ)
Ølbraiseret nakkefilet
Rødvinsbraiseret oksetykkam

Salater 18,-
Pastasalat med grillet grønt
Perlebygsalat med tomatpesto og grillet peber og squash
Rødbedetzaziki med soyabagte mandler
Små sprøde salater med krydderurter, små mozzarellakugler og tomater
Tomatsalat med løg, oliven, feta og paprikaristede kikærter
Salat af dampet spidskål med radiser, spinat, ærter og forårsløg
Coleslaw i sur-sød dressing
Kartofler 16,-
Kold kartoffelsalat i cremefraichedressing med radiser og purløg
Kold kartoffelsalat i olie-eddikedressing med kapers og krydderurter
Varm: ½ bagekartoffel
Varm: Små stegte kartofler
Varm: Flødekartofler (25,-)
Varm: Græske kartofler – stegte kartoffelbåde
Hjemmebagt surdejsbrød og smør : 20,-