Buffeter

Buffet 1

FORRET:
Terrin af årstidens fisk m/ spinat
M/ citrusmarinret rejer,
urtedressing og hjemmebagt brød

HOVEDRET:
Honningmarineret skinkesteg – langtidsstegt
små ristede kartofler
2 salater efter årstidens udbud
Pris pr pers: 150,-
Min 10 pers.

Buffet 2
FORRET
Rimmet laks m/ ærtehumus og ærteskud
Røget okseculotte m/ kaljohanmayo
HOVEDRET:
Roulade af kalkun m/ soufflefars
Helstegt oksefilet
Små ristede kartofler m/ urtedrys
kartoffeltærte m/ timian
Blomkålssalat m/ pesto og saltmandler
Dampet spidskålssalat m/ æbler og dild
Salat af perlebyg m/ grillet grønt
Sauce til kødet
Brød og dressing til forretten
Pris pr pers: 225,-
Min. 15 pers.

Buffet 3

FORRET:
Peberrøget laks m/ wasabimayonnaise
Orientalsk kylling m/ Dukkah og appelsin dehydrede gulerødder

HOVEDRET:
Helstegt oksefilet
Marineret skinkesteg
Medaljon af svinemørbrad i svampecreme
½ bage kartoffel m/ røgsmag ( rørt op med rygeostecreme)
Små ristede kartofler m/ urtedrys
Kold ratatouillesalat m/ grillet squash, aubergine, peber og løg
Salat af pestobagte rødbeder og bagte løg
Dildsyltet spidskål m/ æbler og citron
2 x sauce, brød og dressing til forretten
DESSERT:
Pannecotta m/ passionssauce
Pris pr pers: 270,-
Min. 20 pers.

Buffet 4

FORRET:
Laksetatar m/ dildolie og safransyltede perleløg
Rejer m/ røget purløgscreme og plukket salat
2 slags italienske pølser på grillet grønt m/ høvlet parmesan

HOVEDRET:
Langtidsstegt lammekølle m/ hvidløg og persille
Helstegt kalvefilet
BBQ marineret vildsvinekølle
Små ristede kartofler
Kartoffeltærte m/ timian og løg
Årstidens grønsager serveres som varmt tilbehør
Tomatsalat m/ røget paprikaristede kikærter og græsk feta
Salat af ristede peberfrugter, squash, auberginer og grønne linser
Spæde salater m/ friske krydderurter, revet citronskal og syltede løg
2 x sauce, brødbuffet til forret og hovedret, samt dressing

DESSERT:Hjemmelavet brownie m/ trøffecreme, Lille citronfromage m/ bær

Pris pr. pers: 360,-
Min. 20 pers.