FESTMENUER

Jeg tilbyder forskellige former for festmenuer. Buffet, tapas, den økonomiske reception mm. Se herunder hvordan de forskellige menuer fx kan se ud. Ring gerne ved forespørgsler på sammensætninger, retter, allergener eller andet.

BUFFET

TAPAS

Her er et udvalg af tapas. Alle små retter er pyntet flot. Prisen er ca 25-30 kr. pr. stk., endelig pris afhænger af sammensætningen- ring for tilbud.

VÆLG MELLEM

Skovbund (rygeostecreme dækket m. dukkah-rugbrødsdrys) med små spæde grøntsager spiselige blomster og urter

Rimmet laks på marineret grillet fennikel med skovsyrer og grøn urtecreme

Bagt laks med wasabimayo, pyntet med spiselige blomster

Rispapirruller med urter og krebsehaler
Rispapirruller med avocado, urter og bønner

Tigerrejer med avocadocreme

Små rejecocktails med dild, citron, grønne asparges og klassisk dressing

Serranoskinke svøbt om rugbrødsbjælke med ærtehumus

Wraps med humus, ristet serrano og grillet grønt

Bresaola på grillet asparges med pesto og høvlet parmesan

Røget dyrekølle på bagt rødløg med karljohan-mayo

Røget mørbrad med peberrodscreme og bagte syrlige rødbeder

Skiver af oksefilet med estragonmayo og grillet løg

Cecærsalat med kylling, romainsalat, oliven, brødcroutons

Thai beef salat- strimlet rosastegt oksefilet på marinerede bønner, sukkerærter, aspargesbroccoli, forårsløg, chili sweet drups, salat

Små lune svampepakker med spidskål, kartofler og trøffeolie

Lune tærter med enten broccoli og bacon eller tomat, timian og hytteost

Små lune urtefrikadeller med tzaziki

Udvalg af hjemmebagt surdejsbrød og smør

TIL DEN SØDE AFSLUTNING

Pannacotta med passionsfrugtsirup eller anden foretrukne smag

Lille brownie med bær

Fransk chokoladekage med bær

Æblemandel cocotte med marcipan

Mazarintærte med vaniljecreme og bær

VÆLG-SELV FROKOSTRETTER

Du kan selv sammensætte din selskabsfrokost ud fra nedenstående retter. Vælg lige dem du ønsker- ring ved forespørgsel på andet.

Kolde anretninger Pris: 18,-

Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat, løg

½ æg m/ rejer og mayonnaise

Tunmousse m/ rejer og salat

Pandestegte fiskefileter m/ hjemmelavet remoulade og citron

Dampet laksesalat m/ julienneurter og cremefraiche dressing

Hønsesalat m/ sprød bacon og asparges

Romainsalat m/ kylling, bacon, æg, croutons, oliven og hvidløgsmayo

Thaibeefsalat m/ rosastegt oksefilet, salater og thai-dressing

Roastbeef M/ peberrod, ristede løg og hjemmelavet remoulade

Porchetta m/ rosmarin, hvidløg, persille ( italiensk rullesteg)

Lune retter 20,-

Leverpostej m/ bacon, svampe og hjemmesyltede rødbeder

Små frikadeller

BBQ marinerede kyllingespyd ( 50 g pr stk.levere 1½ pr pers)

Tarteletter m/ høns i asparges (1 stk for 2 stk. 35,-)  

Chickenwings ( smokyBBQ)

Ølbraiseret nakkefilet

Rødvinsbraiseret oksetykkam

Salater 15,-

Pastasalat med grillet grønt

Perlebygsalat med tomatpesto og grillet peber og squash

Rødbedetzaziki med soyabagte mandler

Små sprøde salater med krydderurter, små mozzarellakugler og tomater

Tomatsalat med løg, oliven, feta og paprikaristede kikærter

Salat af dampet spidskål med radiser, spinat, ærter og forårsløg

Coleslaw i sur-sød dressing

Kartofler 15,-

Kold kartoffelsalat i cremefraichedressing med radiser og purløg

Kold kartoffelsalat i olie-eddikedressing med kapers og krydderurter

Varm: ½ bagekartoffel

Varm: Små stegte kartofler

Varm: Flødekartofler (20,-)

Varm: Græske kartofler – stegte kartoffelbåde  

Hjemmebagt surdejsbrød og smør : 20,-