Jeg tilbyder forskellige former for festmenuer. Buffet, tapas, den økonomiske reception mm. Se herunder hvordan de forskellige menuer fx kan se ud. Ring gerne ved forespørgsler på sammensætninger, retter, allergener eller andet.
BUFFET
TAPAS
Her er et udvalg af tapas. Alle små retter er pyntet flot. Prisen er ca 25-30 kr. pr. stk., endelig pris afhænger af sammensætningen- ring for tilbud.
VÆLG MELLEM
Skovbund (rygeostecreme dækket m. dukkah-rugbrødsdrys) med små spæde grøntsager spiselige blomster og urter
Rimmet laks på marineret grillet fennikel med skovsyrer og grøn urtecreme
Bagt laks med wasabimayo, pyntet med spiselige blomster
Rispapirruller med urter og krebsehaler
Rispapirruller med avocado, urter og bønner
Tigerrejer med avocadocreme
Små rejecocktails med dild, citron, grønne asparges og klassisk dressing
Serranoskinke svøbt om rugbrødsbjælke med ærtehumus
Wraps med humus, ristet serrano og grillet grønt
Bresaola på grillet asparges med pesto og høvlet parmesan
Røget dyrekølle på bagt rødløg med karljohan-mayo
Røget mørbrad med peberrodscreme og bagte syrlige rødbeder
Skiver af oksefilet med estragonmayo og grillet løg
Cecærsalat med kylling, romainsalat, oliven, brødcroutons
Thai beef salat- strimlet rosastegt oksefilet på marinerede bønner, sukkerærter, aspargesbroccoli, forårsløg, chili sweet drups, salat
Små lune svampepakker med spidskål, kartofler og trøffeolie
Lune tærter med enten broccoli og bacon eller tomat, timian og hytteost
Små lune urtefrikadeller med tzaziki
Udvalg af hjemmebagt surdejsbrød og smør
TIL DEN SØDE AFSLUTNING
Pannacotta med passionsfrugtsirup eller anden foretrukne smag
Lille brownie med bær
Fransk chokoladekage med bær
Æblemandel cocotte med marcipan
Mazarintærte med vaniljecreme og bær
VÆLG-SELV FROKOSTRETTER
Du kan selv sammensætte din selskabsfrokost ud fra nedenstående retter. Vælg lige dem du ønsker- ring ved forespørgsel på andet.
Kolde anretninger Pris: 18,-
Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat, løg
½ æg m/ rejer og mayonnaise
Tunmousse m/ rejer og salat
Pandestegte fiskefileter m/ hjemmelavet remoulade og citron
Dampet laksesalat m/ julienneurter og cremefraiche dressing
Hønsesalat m/ sprød bacon og asparges
Romainsalat m/ kylling, bacon, æg, croutons, oliven og hvidløgsmayo
Thaibeefsalat m/ rosastegt oksefilet, salater og thai-dressing
Roastbeef M/ peberrod, ristede løg og hjemmelavet remoulade
Porchetta m/ rosmarin, hvidløg, persille ( italiensk rullesteg)
Lune retter 20,-
Leverpostej m/ bacon, svampe og hjemmesyltede rødbeder
Små frikadeller
BBQ marinerede kyllingespyd ( 50 g pr stk.levere 1½ pr pers)
Tarteletter m/ høns i asparges (1 stk for 2 stk. 35,-)
Chickenwings ( smokyBBQ)
Ølbraiseret nakkefilet
Rødvinsbraiseret oksetykkam
Salater 15,-
Pastasalat med grillet grønt
Perlebygsalat med tomatpesto og grillet peber og squash
Rødbedetzaziki med soyabagte mandler
Små sprøde salater med krydderurter, små mozzarellakugler og tomater
Tomatsalat med løg, oliven, feta og paprikaristede kikærter
Salat af dampet spidskål med radiser, spinat, ærter og forårsløg
Coleslaw i sur-sød dressing
Kartofler 15,-
Kold kartoffelsalat i cremefraichedressing med radiser og purløg
Kold kartoffelsalat i olie-eddikedressing med kapers og krydderurter
Varm: ½ bagekartoffel
Varm: Små stegte kartofler
Varm: Flødekartofler (20,-)
Varm: Græske kartofler – stegte kartoffelbåde
Hjemmebagt surdejsbrød og smør : 20,-